ELEKTROLUX ŞARJLI SÜPÜRGE
Şarjlı elektrikli süpürgeler yoğun iş koşuşturması içinde olup, evlerinde temizliğe yeterince zaman ayıramayanlar için oldukça pratik bir ev aletidir. Normal elektrikli süpürgeleri kullanmak çoğu zaman insanın gözünde büyür. Bu sebeple pratik ve kolay taşınabilen şarjlı süpürgeler hayatımızı kolaylaştırır.

Şarjlı elektrikli süpürge alırken aldığımız ürünün verimine, şarj kullanım süresine, ergonomik tasarımına, kullanım kolaylığına ve fiyat-performans değerlendirmesine bakmak gerekir. Bu kıstaslara en çok uyan ürünü tercih etmek gerekir.
Piyasada elektrikli ev aletlerinde tanınmış ve kalitesini kabul ettirmiş birçok marka mevcut. Bizim tanıtacağımız ürün bizzat tarafımızca denemiş ve olumlu sonuçlar alınmış bir üründür. Bu yazıda tanıtacağımız ürün İsveç menşeili Elektrolux Markasının Ergorapido electrolux eer77mbm modeli.
Ürün Özellikleri:
-
Marka: ELEKTROLUX
Model: Ergorapido eer 77 mbm
Renk : Farklı renk seçenekleri mevcut
Ürün Ağırlığı: 8,34 Kg
Ürün Boyutları: 26,5 x 14,5 x 114,5 cm
Kapasite: Yarım litre (0,5 lt)
Hacim Kapasitesi: Yarım litre (0,5 lt)
Güç/Watt Değeri: 1 W
Voltaj: 3.6 volt
Malzeme: Sert Plastik
Otomatik Kapanma: Hayır
Hareket Yarıçapı: 12 metre
Enerji Verimliliği Sınıfı: A+
Kullanma süresi: Yaklaşık 45 dk.
Diğer Özellikler: Torbasız, kablosuz, şarj istasyonu
Şarj olma süresi: 4 saat
Garanti süresi: 2 yıl
Editörün yorumu:
Süpürge oldukça şık bir yapıya sahip. Eklentiler çok basit bir şekilde çıkartılıp takılabiliyor. Ürünün ana gövdesi istendiğinde tek tuşla gövdeden ayrılarak araç içi süpürgeye ya da evinizde zor ulaşabileceğiniz dar yerlerde masa, sandalye altlarında kullanabileceğiniz küçük hale dönüştürülebiliyor.Ürün kendi kendine dik durabilme özelliğine sahip. Bu kullanımda büyük kolaylık yaratıyor. Bir işiniz çıktığında süpürgeyi olduğu yerde bırakıp sonra işinize kolayca devam edebiliyorsunuz.
Silikon tekerlekler sayesinde çok kolay hareket ettiriliyor ve parkelerinize zarar vermiyor.
Süpürgeyi kullanırken ağırlığını hiç hissetmiyorsunuz tek elle oldukça rahat bir şekilde kullanılabiliyor. Ayrıca vakum haznesi yani motor bölümü yere yakın olduğu için dengeli ve çekiş gücü oldukça yüksek. Neredeyse evdeki normal elektrikli süpürgenin vazifesini görüyor.
Toz haznesi rahatlıkla ana gövdeden ayrılıyor ve boşaltıldıktan sonra filtreler yıkanabiliyor. Yine başlıktaki fırça kısmı da kolayca çıkarılıp temizlenebiliyor. Bu sayede emiş gücü hiç azalmıyor.
Batarya performansı oldukça iyi. Yaklaşık 30 dk aralıksız kullanmamıza rağmen şarjı yarının biraz altına ancak düştü. 4 saat sürede şarj olması da avantaj.
Ürünün eksi yönü olarak gözümüze çarpan tek şey birazcık yüksek sesle çalışması. Ama normal sessiz makinelere göre yüksek; yoksa diğer şarjlı süpürgelere göre yüksek sayılmaz.
Yazılanlara güvenerek aldım şu an çok memnunum